Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد روز دوشنبه با اعلام اینکه میدان مرکزی میوه و تره بار، مرکز مهم توزیع فرآورده‌های کشاورزی است، اعلام کرد: علاوه بر میوه و تره بار تهران، محصولات کشاورزی مورد نیاز استان‌های همجوار و بسیاری از نقاط کشور نیز از این محل تامین می‌شود.

در این ارتباط، مدیر میدان مرکزی میوه و تره بار نیز با اشاره به اینکه عملیات ضد عفونی کردن این مجموعه از روز سوم اسفند آغاز شده است و همچنان ادامه دارد، اظهار کرد: البته در این عملیات، ورودی‌ها و خروجی‌های میدان مرکزی و باسکول‌ها، داخل سالن‌های فروش بار و فضاهای مشاع و مشترک و ساختمان‌های ستادی و دفاتر اداری آن بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت ضد عفونی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید سالاری با بیان اینکه در هر شبانه روز، بالغ بر ۲۰ هزار دستگاه خودروی سبک و سنگین به میدان مرکزی میوه و تره بار رفت و آمد می‌کند و ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تردد روزانه نیز در این مرکز انجام می‌شود، تصریح کرد: به همین دلیل، رعایت اصول و ضوابط بهداشتی و حفظ بهداشت محیط در این مجموعه بزرگ و پر رفت و آمد از اهمیت و ضرورت ویژه‌ای برخوردار است.

گفتنی است، میدان مرکزی میوه و تره بار به عنوان پایانه مهم تامین و توزیع انواع میوه و سبزیجات و صیفی‌جات جمعیت ۹ میلیون نفری کلان شهر تهران و میلیون‌ها نفر از شهروندان ساکن در سایر شهرها و استان‌های کشور، از وسعتی بالغ بر ۲۷۰ هکتار برخوردار است.

بر اساس آخرین اطلاعات اعلام شده از ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا تا روز ۱2 اسفند تعداد کل مبتلایان قطعی به یک هزار و 501 نفر، فوتی‌ها به ۶۶ نفر رسیده و ۲۹۱ نفر نیز بهبود یافته است.

در این مدت مسئولان وزارت بهداشت به صورت کرات بر لزوم استفاده از اقلام بهداشتی از جمله مواد ضد عفونی کننده و دستکش و شستشوی مداوم دست ها تاکید کرده اند و بارها خواستار خودداری مردم از خروج از منزل شده اند تا به این طریق از سیر صعودی شیوع این ویروس جلوگیری کنند.

به همین منظور نیز طی دو هفته گذشته فعالیت تمامی دانشگاه ها، مراکز آموزشی و مدارس در اغلب استان های کشور تعطیل شده است و مسئولان امور شهری نیز اقدام به ضد عفونی مستمر اتوبوس ها و قطارهای مترو کرده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران مدیرعامل سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران شهرداری تهران سعید راد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران مدیرعامل سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران شهرداری تهران سعید راد ویروس کرونا سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران مدیرعامل سازمان میوه و تره بار شهرداری تهران شهرداری تهران سعید راد میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اعلام کرد: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری ۸۲۶ اتوبوس وارد پایتخت شده است. تا پایان اردیبهشت ماه ۶۰ دستگاه و تا پایان خرداد ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را تحویل ما می‌دهند. با این حساب ۲۶۰ اتوبوس داخلی به میزان ذکر شده اضافه خواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: این روند را تا پایان شهریور ادامه خواهیم داد و به این ترتیب تعداد اتوبوس‌ها حدوداً به بالای ۱۵۰۰ اتوبوس می‌رسد.

علیزاده با بیان اینکه این اتوبوس‌ها همگی شماره گذاری شده‌اند، تاکید کرد: فقط ۹۷ دستگاه اتوبوس که از سمت وزارت کشور به ما تحویل داده شده است پلاک گذاری نشده بود که با هماهنگی راهور شماره گذاری شده و در خطوط جاری کردیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عنوان کرد: بنابراین هیچ اتوبوس بدون پلاکی نداریم که به بهانه پلاک متوقفش کنیم.

وی درباره مهندسی خطوط سطح پایتخت نیز بیان داشت: مهندسی خطوط را آغاز و برنامه ریزی کردیم تا در تعدادی از خطوط که از نظر بار مسافر احتیاجی به اتوبوس ندارند مینی بوس جایگزین کنیم تا در خطوط پر ازدحام اتوبوس بیشتری داشته باشیم.

علیزاده گفت: این اقدام را در نزدیک ۵۰ خط انجام دادیم.

وی در پایان با اشاره به راه اندازی تعمیرگاه مخصوص اتوبوس‌های برقی در تهران، خاطرنشان کرد: قرار است تا با ۲ شرکت به مذاکره بپردازیم تا خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی واگذار کنیم.

کد خبر 6100284

دیگر خبرها

  • توصیه رئیس پلیس پایتخت به ماموران در طرح نور
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • میدان آزادی نوسازی می‌شود
  • ویترین تسنیم شماره ۶۶۱/تهران؛ پایتخت امنیت
  • آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های پایتخت
  • برگزاری «پویش آینده شبیه توست» در پایتخت به مناسبت روز دختر
  • تداوم کیفیت هوای قابل قبول در پایتخت
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت